Verplaatsing van de workshop "Inspired by Flowers"

Beste klant,

omwille van de aanhoudende Covid-19 pandemie zijn we genoodzaakt onze workshop "Inspired by Flowers" op te schorten tot aan de workshops van de Kerst. Voorlopig staan de workshops van de Kerst nog steeds ingepland. Laten we hopen dat we deze met een gerust hart kunnen laten doorgaan op de aangegeven data.
Degene die zich reeds hebben ingeschreven voor een voorgaande workshop, kunnen deze inschrijving meenemen naar de workshop "Inspired by Flowers" thema Kerst. Ook het reeds betaalde inschrijvingsgeld of het voorschot kunnen gewoon worden meegenomen naar deze data.

We zien jullie ZEER GRAAG terug op onze workshop "Inspired by Flowers" thema Kerst !!

Lieve groetjes,
Ken, Martijn, Hanne, Christel & Anita.

 


 

Lijkt het u ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Bloemen & Decoratie Carpe Diem in Neerpelt echt iets voor u!

Workshop Bloemschikken
Aanvang 19u00
zaal O.C. De Peel
Norbertinessenlaan 7 3910 Neerpelt

 

Nieuwe data workshops 2020

 

Kerst

Dinsdag 08/12/20
Woensdag 09/12/20
Donderdag 10/12/20

De kosten van de workshop zijn 50 euro All Inn. inclusief bloemen, materiaal, accessoires en ondergronden. Verder zal er tijdens de workshop koffie of thee met een lekker stukje taart worden aangeboden. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Om uw plaats te reserveren, vragen we een voorschot van 20 euro.

De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan. Ook zeer origineel om eens te doen met de buurtvereniging, een vrouwenvereniging of zelfs als vrijgezellenfeest.

Afhankelijk van de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, boeketten etc. We werken met creatieve materialen,ondergronden,accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. De bloemen komen uiteraard vers van de veiling.

Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd ! Let op! : Inschrijving is vereist !

Om aan deze workshops deel te nemen dient u ten laatste één week op voorhand in te schrijven.

Afmelden voor een deelname aan onze workshop kan ten laatste 1 week voor aanvang van deze workshop. Indien er door omstandigheden niet tijdig kan afgemeld worden, wordt het bloemstuk door ons gemaakt in de les en kan u het de dag nadien in onze winkel komen ophalen.

Wij vragen u bij inschrijving het volleding bedrag te betalen in de winkel of per overschrijving op het rekeningnummer:
IBAN: BE 86 9730 6944 3950
BIC: ARSPBE 22
met de vermelding: 'workshop + naam + datum’.

Tot snel! Het Carpe Diem-Team