Onze winkel

Zeg niet zomaar bloemen tegen een bloemboeket of bloemstuk van bij Carpe diem. Onze liefde en passie voor het vak maakt dat onze bloemen net dat ietsje meer uitstralen. Het hele jaar door ruikt u de seizoenen in onze boeketten. Of u nu houdt van een eenkleurig of een regenboog boeket, elk boeket of bloemstuk stellen wij met zorg en oog voor detail samen. Om het geheel helemaal af te maken, kan een passend kaartje, knuffelbeer of een fles wijn een extra persoonlijke toets geven.

Naast alle soorten snijbloemen, vindt u bij Carpe Diem ook een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten. Kom gerust langs, wij helpen u om de juiste planten te vinden voor uw interieur of tuin.

Om van uw huis een echte gezellige thuis te maken, hebben we daarnaast ook een breed gamma aan interieurdecoratie. Kaarsen, een wandspiegel, een sfeerlamp of fotokader, kortom alle mogelijke accessoires die een warme uitstraling creëren. Onze woonideeën volgen de seizoenen en onze winkel vormt een echte inspiratiebron voor onze klanten.